Forside

Velkommen til vores hjemmeside.
Vi vil løbende opdatere siden med nyheder og nyttige oplysninger.

Vemmedrup Badminton

Vemmedrup Badminton er stiftet i forbindelse med Vemmedrupskolens færdiggørelse i 1979. Vi holder til i Vemmedrup hallen, Vindegårdsvej 1 4632 Bjæverskov på Vemmedrupskolen.

Vi er en social forening med badminton som fællesnævner. Vi bakker op om ungdommen i vores lokalsamfund og vi kan med den trænerstab vi har idag tilbyde ungdommen badminton på alle niveauer. Vores motionister kan lide  at spille badminton og samtidig har vi den sociale del med. Vi vil gerne vinde, men det er ikke alfa og omega.

Vi har hold tilmeldt DGI turneringer og er også medlem hos Badminton Danmark.

Kunne du tænke dig at spille badminton,kan vi tilbyde  badminton på alle niveauer, fra ungdom til seniorer, du kan kontakte os via vores mail info@vemmedrupbadminton.dk eller vore ungdomstrænere, så finder vi en mulighed for dig.

Klubben har tegnet en Kollektiv Ulykkesforsikring. Den forsikrer dig ikke mod uheld, men kan give en økonomisk hjælp såfremt uheldet er ude. Du kan se nærmere om forsikring under Info.

ok-logoSom alle sikkert har set i TV reklamer støtter OK Benzin sporten i lokale idrætsforeninger, det er også tilfældet hos os, beløbet vi modtager fra OK går til ungdomsarbejde i vores forening.

Vil du vide mere om hvordan du kan være med til at støtte Vemmedrup Idrætsforening kan du se mere under Info.

Vemmedrup Badminton bruger RSL vi benytter  deres bolde som i øvrigt benyttes overalt til turneringer. Boldene har vist sig at være stabile og holdbare.

http://www.rsl.dk