Forside

Velkommen til vores hjemmeside.
Vi vil løbende opdatere siden med nyheder og nyttige oplysninger.

Vemmedrup Badminton

Vemmedrup Badminton er stiftet i forbindelse med Vemmedrupskolens færdiggørelse i 1979. Vi holder til i Vemmedrup hallen, Vindegårdsvej 1 4632 Bjæverskov på Vemmedrupskolen.

Vi er en social forening med badminton som fællesnævner. Vi bakker op om ungdommen i vores lokalsamfund og vi kan med den trænerstab vi har idag tilbyde ungdommen badminton på alle niveauer. Vores motionister kan lide  at spille badminton og samtidig har vi den sociale del med. Vi vil gerne vinde, men det er ikke alfa og omega.

I år har vi tilmeldt 3 mix hold og et herrehold, i DGI holdturneringer.

Vi afholder ikke årlige klubmesterskaber for seniorer, vi har forsøgt os med en Sjov Badmintondag hvor vi blander alle deltagere, det har vist sig at det er blevet til mange spændende kampe på tværs af niveau.

Kunne du tænke dig at spille badminton,kan vi tilbyde  badminton på alle niveau, fra ungdom til seniorer, du kan kontakte os via vores mail eller vore ungdomstrænere, så finder vi en mulighed for dig.

Du kan også tilmelde dig i vores makkerbørs på vores hjemmeside, hvis du har lyst til at  at spille badminton, men mangler nogen at spille med.

Af hensyn til din økonomiske sikkerhed har vi tegnet en forsikring til vores medlemmer. Den forsikrer dig ikke mod uheld, men hjælper dig økonomisk, såfremt uheldet er ude.

ok-logoSom alle sikkert har set i TV reklamer støtter OK Benzin sporten i lokale idrætsforeninger, det er også tilfældet hos os, beløbet vi modtager fra OK går til ungdomsarbejde i vores forening.

Vil du vide mere om hvordan du kan være med til at støtte Vemmedrup Idrætsforening kan du se mere under Info.