Forside

Velkommen til vores hjemmeside.
Vi vil løbende opdatere siden med nyheder og nyttige oplysninger.

Vemmedrup Badminton

Vemmedrup Badminton er stiftet i forbindelse med Vemmedrupskolens færdiggørelse i 1979. Vi holder til i Vemmedrup hallen, Vindegårdsvej 1 4632 Bjæverskov på Vemmedrupskolen.

Vi er en social forening med badminton som fællesnævner. Vi bakker op om ungdommen i vores lokalsamfund og vi kan med den trænerstab vi har idag tilbyde ungdommen badminton på alle niveauer. Vores motionister kan lide  at spille badminton og samtidig har vi den sociale del med. Vi vil gerne vinde, men det er ikke alfa og omega.

Vi har hold tilmeldt DGI turneringer og er også medlem hos Badminton Danmark.

Kunne du tænke dig at spille badminton,kan vi tilbyde  badminton på alle niveauer, fra ungdom til seniorer, du kan kontakte os via vores mail info@vemmedrupbadminton.dk eller vore ungdomstrænere, så finder vi en mulighed for dig.

Af hensyn til din økonomiske sikkerhed har vi tegnet en forsikring til vores medlemmer. Den forsikrer dig ikke mod uheld, men hjælper dig økonomisk, såfremt uheldet er ude.

ok-logoSom alle sikkert har set i TV reklamer støtter OK Benzin sporten i lokale idrætsforeninger, det er også tilfældet hos os, beløbet vi modtager fra OK går til ungdomsarbejde i vores forening.

Vil du vide mere om hvordan du kan være med til at støtte Vemmedrup Idrætsforening kan du se mere under Info.

Vemmedrup Badminton bruger RSL som tøjleverandør og benytter også deres bolde, erfaringen er at boldene har den rigtige speed og er samtidig holdbare.

http://www.rsl.dk