Covid19 – Generalforsamling 2021

 

Coronaen har været over os det seneste år, hvilket i lange perioder har betydet at vi ikke har kunnet spille badminton. Der er nu åbnet op for at ungdommen kan starte igen efter den 21. april, men da det kun giver mulighed for to gange træning har vi i bestyrelsen valgt at afslutte sæsonen her og nu og så vende stærkt tilbage i næste sæson. Medvirkende til denne beslutning er også at der endnu ikke foreligger regler / anvisninger på under hvilke konditioner vi kan træne. Hvor mange må være i hallen ad gangen? Skal alle over 15 have et coronapas? Hvem skal i givet fald kontrollere det?

For de voksne er det ikke endeligt afgjort hvornår vi måske kan få lov til at spille. 6. maj eller den 21. maj har været nævnt, men det vides ikke for nærværende. Her er der de samme spørgsmål som for børnene, nemlig hvor mange og noget med coronapas. Vi vælger derfor også at afslutte sæsonen for seniorerne. Det er ærgerligt og vi er sikkert mange, der gerne ville i gang med at spille noget bold. Det kan vi så forhåbentlig komme til i fuldt omfang til den nye sæson, der starter op i august / start september.

Den årlige generalforsamling, som i år afholdes den 25. maj. Lidt forsinket, men vi har ikke haft mulighed for at mødes før nu med det nuværende forsamlingsloft. Vi lægger derfor op til at holde generalforsamlingen udendørs (vi håber meget på tørvejr) i Petanque-klubbens overdækkede skur med udsigt til petanque-banen – med mindre at der er lukket op for brug af klubhus. Ud over alt det andet vi skal snakke om (beretning, regnskab, valg osv.) skal vi også have en snak om vi som forening skal godtgøre medlemmerne for den manglende spilletid. Vi har i bestyrelsen snakket om flere forskellige muligheder, men en ting er vi enige om. Vi vil meget nødig ud i en situation hvor vi skal tilbagebetale dette års kontingent. Vi forestiller os derfor følgende muligheder:

1. Nuværende medlemmer, der har betalt kontingent for sæsonen 2020/21, kan spille kontingentfrit i næste sæson
2. Nuværende medlemmer, der har betalt kontingent for sæsonen 2020/21, kan spille for halvt kontingent i næste sæson
3. Klubben kunne i lighed med sidste gang der var nedlukning indkøbe f.x. trøje eller bolde til alle medlemmer
4. Vi gør ingenting og fortsætter som om intet var hændt

DGI Badminton har oplyst at foreningen som sådan ikke juridisk er forpligtet til at tilbagebetale. Vores vedtægter fastsætter kontingentet, så i tilfælde 1 og 2 skal der en generalforsamlingsbeslutning til for at gennemføre disse.

Derfor mød op på generalforsamlingen og gør din indflydelse gældende.

Læs Indkaldelse til Generalforsamling her